Dodatno obrazovanje za projektnog menadžera

Dodatno obrazovanje za projektnog menadžera

Program stručnog usavršavanja “Projektni menadžer” koji se izvodi u Experta Zagreb počet će se izvoditi i u Vinkovcima početkom siječnja 2019. godine.

Cijena za polaznike iz Slavonije je umanjena za 50% cijene koju imaju polaznici u Zagrebu, odnosno cijena iznosi 11.000 kn. Više o programu možete pročitati na:


https://www.experta.hr/jednogodisnja-usavrsavanja/projektni-menadzer/

Nastava bi se izvodila petkom u poslijepodevnim satima (16-20) i subotom prijepodne (9-13), moguće i u druge termine ovisno o dogovoru s polaznicima i rasporedu predavača.

Za sve informacije zainteresirani polaznici mogu kontaktirati izravno u Expertu (https://www.experta.hr/kontakt/) ili na broj predavača programa (0994115403).

Program stručnog usavršavanja “Projektni menadžer” jedini je verificirani program od strane Ministarstva Znanosti Obrazovanja i Sporta koji se izvodi prema PMBOK (Project Management Body of Knowledge) smjernicama najvećeg i najpoznatijeg instituta za upravljanje projektima PMI (Project Management Institute) u Republici Hrvatskoj. Program se izvodi isključivo u Zagrebu, a sada postoji mogućnost da se program izvodi i u Vinkovcima što ovisi o broju polaznika. Polaznici će nakon uspješno svladanog programa ovladati znanjima za upravljanjem internim projektima u poduzeću, ali i za upravljanje projektima (su)financiranim sredstvima EU. Svjedodžba nakon svladanog programa upisuje se u E – radnu knjižicu i predstavlja izvrsnu kompetenciju za zapošljavanje u RH ali i globalno. Kvaliteta programa utemeljenog na najboljem globalnom standardu (https://www.pmi.org/) ovaj program čini različitim od mnogih drugih programa stručnog usavršavanja iz projektnog menadžmenta.